Keukenmedewerker

Jobomschrijving

  • Treft alle voorbereidingen in de keuken: groenten en fruit wassen en schillen, brood versnijden, vlees en vis klaarzetten,…;
  • Bereidt eenvoudige gerechten zoals sauzen, dressings, soepen, salades, desserts,…;
  • Ruimt op, poetst en zorgt steeds voor een propere werkplek;
  • Ontvangt ingrediënten en kan ze correct opslaan;
  • Bewaakt de voorraden  en vult deze zo nodig aan;

Wie ben jij?

  • Je medewerkers ervaren je als een teamplayer: je kan vlot en efficiënt samenwerken met je collega’s. Je toont respect voor elkeen van hen, wat ook hun functie of takenpakket is.
  • Je kan je medewerkers positief stimuleren, motiveren en enthousiasmeren;
  • Je werkt net en houdt de keuken te allen tijde proper;
  • Je hebt een empathische en respectvolle houding, zowel naar collega’s als gasten;
  • Je bent flexibel, dynamisch en professioneel;
  • Je denkt mee aan oplossingen om de kwaliteit te verbeteren en efficiënter te maken;
  • Je straalt fierheid uit en komt elke dag verzorgd naar het werk;

 

Wat bieden we aan?

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur;
  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Maaltijdcheques;
  • Woon-werkvergoeding;
  • Een dynamisch team met toffe collega’s;
  • Doorgroeimogelijkheden;

Kortom, ben je iemand die met goesting naar het werk komt en heb je een passie voor de horeca? Dan zoeken wij jou!

Is er een match en wil je graag eens proeven van de sfeer?

Dan ben je meer dan welkom voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding. Stuur jouw CV naar info@cesarts.be (contactpersoon: Nic Vanfleteren) en wij contacteren jou zo snel mogelijk.