Menu

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kan je kiezen voor onze lunchsuggesties of voor onze lunchmenu. Op woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren we à la carte of een keuzemenu volgens marktaanbod.

Hapjes

13.00 — NOBASHI — verse tartaar — soja — citroen
14.50 — BRIOCHE TOAST — gerookte Holstein — truffelmayonaise
11.00 — BEIGNET VAN PREI EN AARDAPPEL — dragonaioli— gremolata

Voorgerechten

21.50 — CEVICHE VAN ZEEBAARS — pastinaak — leche de tigre
22.50 — MOSSEL — chorizo — gepekelde venkel
23.00 — DUO VAN PATÉ (EVERZWIJN & FAZANT) — gekarameliseerde walnoot en peer
29.00 — RIS DE VEAU — bospaddenstoel — hazelnootvinaigrette — radicchio — truffelmayonaise
19.00 — GEITENKAAS — geroosterde jonge wortel — walnoot — appelsien

Hoofdgerechten

33.00 — BOUILLABAISSE BY-CÉ — rouille — toast
31.00 — SLIPTONG — citroen beurre noisette — handgesneden frietjes — verse tartaar — wintersla
37.00 — GERIJPTE ENTRECÔTE — handgesneden frietjes — béarnaise — wintersla
25.00 — GNOCCHI — crème van pompoen — bospaddenstoelen — salieboter
29.00 — CATCH OF THE DAY — beurre blanc van tijm — grondwitloof — krielaardappel

Desserten

13.00 — GEPOCHEERDE PEER — Porto — rozemarijn — bladerdeeg
13.00 — MOELLEUX VAN CHOCOLADE — vanille roomijs
12.00 — POMPOENGEBAK — gekarameliseerde pepitas

Elke woensdag, donderdag- en vrijdamiddag hebben we een beperkte lunch à la carte met enkele dagsuggesties. Daarnaast hebben we ook verschillende lunchformules.

Soep + Hoofdgerecht = 23.00
Voorgerecht + Hoofdgerecht = 28.00
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert = 35.00

 

Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren we naast de à la carte menu ook een menu volgens marktaanbod voor €58/persoon. 

AMUSE

***

VOORGERECHT

CEVICHE VAN ZEEBAARS
pastinaak — leche de tigre

***

HOOFDGERECHT

PARELHOEN
miso — geconfijte citroen 

***

DESSERT

POMPOENGEBAK
gekarameliseerde pepitas

Proef de joie de vivre bij Ce's Arts!