Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kan je kiezen voor onze weeklunch. Op woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren we à la carte of een keuzemenu volgens marktaanbod.
Hapjes
13.00 — GEPANEERDE CALAMARES — limoen aioli — rode ajuin
14.50 — BRIOCHE TOAST — gerookte Hollstein — truffelmayonaise
11.00 — BLOEMKOOL BEIGNET & PEKEL — bieslook — gremolata
Voorgerechten
19.50 — ASPERGES À LA FLAMANDE — hazelnoot — daslook
22.00 — GAMBA'S À LA PLANCHA BY C — algenboter — gekarameliseerde citroen — chili
24.00 — CRUDO VAN ZEEBAARS — pompelmoes — dille
21.00 — TARTAAR VAN RUND — gefrituurde kappertjes & sjalot — gepekelde radijs
19.00 — BURRATA — kerstomaat confit — gebrande lente ui
Hoofdgerechten
31.00 — GEGRILDE DORADE — beurre-blanc met tijm — oven aardappel met peterselie — bio broccolini
37.00 — COQUELET — rozemarijn demi-glace — oven aardappel met peterseliesalsa — bio-broccolini
35.00 — GERIJPTE ENTRECÔTE — handgesneden frietjes — verse béarnaise/peperroomsaus — lentesla
25.00 — LENTE COUSCOUS — hasselback van rode biet — groene kruiden — feta & walnoot
28.00 — TARTAAR VAN RUND — handgesneden frietjes — verse mayonaise — lentesla
Desserten
13.00 — CHOCOLADE GANACHE TAARTJE — olijfolie — zeezout — vanille-ijs
11.00 — CRÈME BRÛLÉE — lavendel — gekarameliseerde rabarber
12.00 — AARDBEI — witte chocolade parfait — hazelnoot & munt
9.00 — AFFOGATO
Extra sides
2.50 — FRANS BROOD
3.50 — HANDGESNEDEN FRIETJES
3.00 — KROKETJES
3.00 — VERSE BÉARNAISE / PEPERROOMSAUS
2.00 — VERSE MAYONAISE
4.50 — LENTESLAATJE
Elke woensdag, donderdag- en vrijdamiddag hebben we onze weeklunch (zie onze socials) of kan u à la carte eten.
Soep + Hoofdgerecht = 23.00
Voorgerecht + Hoofdgerecht = 28.00
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert = 35.00
Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren we naast de à la carte menu ook een menu volgens humeur van de chef.
HAPJE
VOORGERECHT
TUSSENGERECHT (+ €17)
HOOFDGERECHT
DESSERT