Menu

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kan je ook kiezen voor onze lunchmenu. Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren we à la carte of een keuzemenu volgens marktaanbod.

Voorgerechten

27.00 — BEIGNETS 'PETITS GRIS DE NAMUR' — jus van Gouden Arend bier & dragon — gebakken boschampignons
22.50 — GOUDMERK MOSSELEN — lookroom — pastis — zeevenkel
18.50 — BRIOCHETOAST CHAMPIGNON — kastanjechampignons — zure room — aardappelchips
33.50 — GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN — briochetoast — kastanjechampignons — truffelmayonaise

Hoofdgerechten

42.00 — FILET PUR “ROSSINI” — handgesneden frietjes in ossenwit — kropsla — rode ui
48.00 — WILDE TARBOT OP DE GRAAT 'DUGLÉRÉ' — aardappelpuree — geroosterde jonge ui
31.00 — RISOTTO VAN GRANEN — bio herfstgroenten — brokkelkaas — tuinkruiden
36.00 — FAZANTENFILET FINE CHAMPAGNE — cantharellen — grondwitloof — handgesneden frietjes
36.00 — CATCH OF THE DAY NOORDZEE — beurre blanc met tijm — aardappelmousseline met parmezaanse kaas — broccoletti

Desserten

14.00 — CHEESECAKE MET SPECULOOS
14.50 — MOELLEUX VAN CHOCOLADE
14.50 — CRÈME BRÛLÉE MET GRAND MARNIER

Hapje
Voorgerecht
Hoofdgerecht

35.00

woensdag — donderdag — vrijdag

Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren we naast de à la carte menu ook een menu volgens marktaanbod voor €58/persoon. 

AMUSE

***

VOORGERECHT

BEIGNETS 'PETITS GRIS DE NAMUR'
jus van Gouden Arend bier & dragon — gebakken boschampignons

***

TUSSENGERECHT

CATCH OF THE DAY 
beurre blanc met tijm — aardappelmousseline met parmezaanse kaas — broccoletti (suppl. €17.00)

***

HOOFDGERECHT

FAZANTENFILET FINE CHAMPAGNE
catharellen — grondwitloof — handgesneden frieten

***

DESSERT

CRÈME BRÛLÉE MET GRAND MARNIER

Proef de joie de vivre bij Ce's Arts!