Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kan je ook kiezen voor onze lunchmenu. Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren we à la carte of een keuzemenu volgens marktaanbod.
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserten
Hapje
Voorgerecht
Hoofdgerecht
35.00
woensdag — donderdag — vrijdag
Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren we naast de à la carte menu ook een menu volgens marktaanbod voor €58/persoon.
AMUSE
***
VOORGERECHT
BEIGNETS 'PETITS GRIS DE NAMUR'
jus van Gouden Arend bier & dragon — gebakken boschampignons
***
TUSSENGERECHT
CATCH OF THE DAY
beurre blanc met tijm — aardappelmousseline met parmezaanse kaas — broccoletti (suppl. €17.00)
***
HOOFDGERECHT
FAZANTENFILET FINE CHAMPAGNE
catharellen — grondwitloof — handgesneden frieten
***
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE MET GRAND MARNIER