Menu

Dinsdag, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kan je kiezen voor onze weeklunch. Op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond serveren we à la carte.

Together tastes better

14.00/stuk — GARNAALKROKET — lavas
21.00 — CARPACCIO CARABINERO — limoenkaviaar
16.00 — HAMACHI CRUDO — ponzu
14.00 — PANKO NOBASHI GARNAAL — avocado — chili
15.00 — GELAKT BUIKSPEK — pinda — basilicum
15.00 — PINSA ROMANA — mortadella — stracciatella
10.00/STUK — BLACK TIGER WILD CATCH GAMBA — sauce vierge — amandel
18.00 — GROENE ASPERGES — gepocheerd ei — chorizo — daslook
15.00 — BURRATA — coeur de boeuf — basilicum — croutons
15.00 — TERRINE VAN FOIE GRAS — brioche — seizoen confit Calvados

Hoofdgerechten

26.00 — VOL AU VENT KIP — champignons — verse frietjes — frisse seizoenssalade
38.00 — LAMSKROONTJE — groene asperge — sauce au vin rouge — verse kroketten
34.00 — KABELJAUWHAASJE — jus van langoustine — prei — aardappelpuree
28.00 — ASPERGES À LA FLAMANDE
100.00/2P — CÔTE À L'OS "LE CHOIX DU BOUCHER" — verse frietjes — frisse seizoenssalade — bearnaise/pepersaus/champignonsaus/jus van porto
26.00 — STEAK TARTARE — verse frietjes — salade
34.00 — RIB EYE BLACK ANGUS — verse frietjes — frisse seizoenssalade — bearnaise/pepersaus/champignonsaus/jus van porto
29.00 — PASTA VONGOLÉ À LA CE'S ARTS
30.00 — ASPERGES À LA CE'S ARTS — gepocheerd ei — gerookte zalm — bearnaise
26.00 — STEAK TARTARE — verse frietjes — salade

Side dishes

6.00 — GEBAKKEN CHAMPIGNONS
7.00 — VERSE PUREE
7.00 — PATATAS BRAVAS
6.00 — FRISSE SEIZOENSSALADE
7.00 — GEGRILDE SPITSKOOL
7.00 — GEGRILDE SEIZOENSGROENTEN
7.00 — VERSE FRIETEN

Desserten

14.00 — MOELLEUX AU CHOCOLAT — mandarijn — olijfolie — vanilleroomijs
13.00 — DAME BLANCHE
15.00 — APPELTAARTJE — vanilleroomijs

Elke dinsdag, woensdag, donderdag- en vrijdamiddag hebben we onze weeklunch (zie onze socials) of kan u à la carte eten. 
Voorgerecht + Hoofdgerecht = 35.00
 

 

Proef de joie de vivre bij Ce's Arts!