Menu

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kan je ook kiezen voor onze lunchmenu. Op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag serveren we enkel een keuzemenu volgens marktaanbod.

Voorgerechten

33.00 — Gebakken coquilles uit Dieppe— crème van pastinaak — zwarte look — miso beurre blanc
32.50 — Ravioli Ce's Arts — Bretoense kreeft — bimi — gekonfijte wortel — schaaldierenjus met honing
19.00 — Tempura van herfstgroenten — truffelmayo — pas de rouge kaas
23.00 — 6 Zeeuwse creuse oesters — natuur met citroen
27.50 — Carpaccio van Holsteinrund — truffelvinaigrette — rucola
22.50 — Toast cannibal — huisgemaakte pickles by Cé — Duke of Berkshire gehakt

Hoofdgerechten

34.90 — Bouillabaise BY CÉ — noordzeevis — schelpjes angoustine — toast met rouille
33.00 — Roggevleugel van de chef — gebakken grondwitloof — aardappelmousseline — gekarameliseerde boter — citroenkaviaar
29.00 — Gegrilde groentenschotel — 'Monde des Mille Couleurs' — gegrild op houtvuur — miso beurre blanc — risotto van granen — brokkelkaas
37.00 / 69.50 — Côte à l'os — gegrild op houtvuur — choronsaus handgesneden frieten — slaharten — bio tomaten
31.00 — Stoofpotje van ree — donkere chocolade — crème van gepofte knolselder — bio groenten — citroenkaviaar

Desserten

14.50 — Tarte tatin 'golden' — golden appel— kruimeldeeg — steranijs — karamel
14.50 — Crème brûlée
12.00 — Dame blanche

Hapje
Voorgerecht
Hoofdgerecht

35.00

woensdag — donderdag — vrijdag

Vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag serveren we enkel een keuzemenu volgens marktaanbod.

Per gang, krijgt u telkens de keuze tussen vis of vlees. Als u graag van onze vegetarische menu wil genieten, gelieve dit bij uw online reservering te vermelden.

Hapjes
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert

58.00
 

Proef de joie de vivre bij Ce's Arts!