Dinsdag, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kan je kiezen voor onze weeklunch. Op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond serveren we à la carte.*
*Wij vragen u vriendelijk om op vrijdag- en zaterdagavond een sharing en hoofdgerecht te bestellen per persoon.
Together tastes better
14.00/stuk — GARNAALKROKET — lavas
10.00/stuk — WILDKROKET — trappeur — spitskool
14.00 — RUNDSCARPACCIO — rucola — parmesan
19.00 — TONIJN — gember — chili — avocado
15.00 — GELAKT BUIKSPEK — pinda — munt
14.00 — PANKO NOBASHI GARNAAL — avocado — chili
10.00/STUK — BLACK TIGER WILD CATCH GAMBA — sauce vierge — amandel
18.00 — OPEN RAVIOLI VAN WILD — fine de champagne — truffel (ook veggie optie met eekhoorntjesbrood)
20.00 — TERRINE VAN FOIE GRAS — brioche — confit van veenbessen
15.00 — BURRATA — pompoen — confit van sjalot
14.00 — BLOEMKOOL — miso — gepekelde rode ajuin
Hoofdgerechten
36.00 — KABELJAUWHAASJE — jus van langoustine — prei — aardappelpuree
36.00 — TONIJN MI-CUIT — verse pasta — basilicumpesto
40.00 — ROYALE GAMBA'S À LA PLANCHA — look — verse frietjes — frisse salade
39.00 — IERSE RIB EYE BLACK ANGUS — verse frietjes — frisse seizoenssalade — bearnaise/pepersaus/champignonsaus/jus van porto
42.00 — IERSE FILET PUR — verse frietjes — frisse seizoenssalade — bearnaise/pepersaus/champignonsaus/jus van porto
80.00/2P — CÔTE À L'OS WIT BLAUW — verse frietjes — frisse seizoenssalade — bearnaise/pepersaus/champignonsaus/jus van porto
120.00/2P — CÔTE À L'OS "BUTCHER'S CHOICE" — verse frietjes — frisse seizoenssalade — bearnaise/pepersaus/champignonsaus/jus van porto
26.00 — VOL AU VENT KIP — champignons — verse frietjes — frisse seizoenssalade
31.00 — STOVERIJ — appelmoes — verse frietjes
28.00 — RISOTTO — pompoen — shimeij
29.00 — STEAK TARTAAR — verse frietjes — salade
32.00 — PASTA VONGOLÉ À LA CE'S ARTS
34.00 — KALFSOSSOBUCO — truffelrisotto — parmesan
29.00 — LINGUINE AL TARTUFO
32.00 — RISOTTO — eekhoorntjesbrood — pompoen
Side dishes
7.00 — GEBAKKEN CHAMPIGNONS / CROUTONS
8.00 — VERSE FRIETEN / TRUFFELMAYONAISE / PARMESAN
6.00 — SPRUITJES / GUANCIALE
7.00 — GEGRILDE SEIZOENSGROENTEN
4.00 — WITLOOFSALADE
3.00 — BROOD
Desserten
14.00 — MOELLEUX AU CHOCOLAT — mandarijn — olijfolie — vanilleroomijs
13.00 — DAME BLANCHE
15.00 — APPELTAARTJE — vanilleroomijs
Van dinsdag tot en met vrijdag kan je ’s namiddags uitsluitend genieten van onze weeklunch.
Voorgerecht + Hoofdgerecht = 35.00
Dessert = + €5
Lunch 2 december - 5 december 2025
Voorgerecht: Romige witloofsoep / zachte geitenkaas / croutons / verse kervel OF Eendfilet / knolselder / rode biet / jus van rode wijn
Hoofdgerecht: Verse spaghetti ragu met traag gegaard rundvlees / San Marzano / OF Grietfilet / intense jus van garnaal / spruitjes
Dessert optioneel (+ €5): Coupe Brésilienne