Over ons

Gepassioneerd keukenteam

Stap binnen in onze culinaire wereld, waar ons gepassioneerde keukenteam elke dag nadenkt over hoe ze de meest verrukkelijke gerechten op tafel kunnen brengen. Simpel, maar met een unieke twist die je smaakpapillen zal prikkelen. Of het nu voor lunch of diner is, naast onze vaste lunch- en marktmenu's bieden we heerlijke à la carte suggesties die meegaan met de seizoenen. Op ons bord zie én proef je de passie die we koesteren voor gastronomie.

Ce’s Arts ou C’est de l’art?

Schuif aan bij de Chef

Een exclusieve restaurantbeleving met extra aandacht van de chef voor maximum 8 personen. Laat je verrassen en ga voor een carte blanche menu op maat.

Zin in dat tikkeltje extra? Gelieve ons te contacteren via info@cesarts.be

De kunst van bistronomie

Ce’s Arts staat voor een kwaliteitsvolle keuken in een karaktervol, eigen kader, met een losse, correcte bediening en een glimlach. No-nonsense gerechten, bereid met lokale en pure producten. Een keuken voor iedereen. Verrassend klassiek en toch eigentijds.

Want to join our team?

Ce’s Arts zoekt een ervaren maître met een hart voor hospitality. Zin om samen een Gents restaurant op de kaart te zetten en gasten met plezier en stijl te soigneren?

Deeltijdse of voltijdse zaalmedewerker
meer info