Over ons

Chef Cederic serveert

Laat je betoveren door de keuken van chef Cederic De Mey. Cederic studeerde af aan Ter Groene Poorte in Brugge en werkte voor Wout Bru in o.a. sterrenrestaurants Hotel Cheval Blanc, Le Bistrot d’Eygalières, Hotel Maison Bru en Graanmarkt 13 bij Seppe Nobels.

Zelf richtte hij C-Jules en Gare-C op, maar nu wil hij met Ce’s Arts een vaste en tijdloze waarde in Gent worden. Geen overbodige franjes, wel klassiekers met een hedendaagse toets. Een bistro zoals je ze eigenlijk alleen in Parijs treft en waar je telkens naar terugkeert.

Ce’s Arts ou C’est de l’art?

Schuif aan bij de Chef

Een exclusieve restaurantbeleving met extra aandacht van de chef voor maximum 8 personen. Laat je verrassen en ga voor een carte blanche menu op maat.

Zin in dat tikkeltje extra? Gelieve ons te contacteren via info@cesarts.be

De kunst van bistronomie

Ce’s Arts staat voor een kwaliteitsvolle keuken in een karaktervol, eigen kader, met een losse, correcte bediening en een glimlach. No-nonsense gerechten, bereid met lokale en pure producten. Een keuken voor iedereen. Verrassend klassiek en toch eigentijds.

Want to join our team?

Ce’s Arts zoekt keuken – en zaalmedewerkers. Zin om samen een Gents restaurant op de kaart te zetten en gasten met plezier en stijl te soigneren?

Zaalmedewerker
meer info
Keukenmedewerker
meer info